Tjänster

Hos Stringenta får du ett personligt engagemang som sällan finns hos större företag. Vi har gedigna kunskaper inom ekonomi, fastighetsförvaltning och systemutveckling. Vi är specialiserade på administrativa systemlösningar för små och medelstora företag. Hos oss hittar du både kontinuitet och färsk kunskap.

Konsultation & utbildning

Behöver ni hjälp med installation? Eller önskar ni en företagsanpassad utbildning? Vi skräddarsyr våra utbildningar och konsultationer helt efter era frågeställningar och utgångspunkter. Stringenta tillhandahåller tjänster inom ekonomi, fastighetsförvaltning och rådgivning för små och medelstora företag och organisationer. Tveka inte att kontakta oss om ni önskar hjälp.

Online-tjänster

Ett alltmer populärt sätt att köpa konsultation/utbildning på är via vår Online-tjänst. Stanna kvar på kontoret och koppla upp dig mot vår server så arbetar vi tillsammans i programmet. Det enda du behöver är en telefon och en dator med bredbands-uppkoppling.
Online-tjänster
Detta är ett mycket effektivt och prisvärt sätt för dig som endast behöver någon eller några timmars hjälp.

Programvaruutveckling & internetlösningar

Finns det något ni har önskat att ett program kunde göra? Eller det kanske finns tankar om att utveckla en webbportal? Kontakta oss för att se om era idéer kan förverkligas.
Copyright © 2020 Stringenta AB • Producerad av Stringenta AB